Over Richmond
Menu

Download Catalog

Content

Breadcrumb

Historie

Rond 1980 begon het familiebedrijf Spieghel Trading Company als antiekwinkel met de verkoop van meubelen en woonaccessoires. Veel van deze antieke meubelen en accessoires werden uit Engeland en Frankrijk geïmporteerd. De winkel draaide voorspoedig en binnen een paar jaar werden vijf nieuwe winkels geopend. Dankzij de snelle groei kon er groter worden ingekocht en de keuze viel daarbij op rotan meubelen, uit Indonesië geïmporteerd. Het bedrijf groeide verder en begon met het leveren van meubels aan andere winkels. In dat jaar is de groothandel ontstaan. Inmiddels is deze groothandel doorgegroeid naar een internationale groothandel met een grote collectie meubelen en woonaccessoires met dealers wereldwijd. Met ruim 800 dealers zijn de meubelen en accessoires nu in meer dan vijftig landen verkrijgbaar.

Jarenlange ervaring en de beste vakmensen

De Richmond meubelcollectie wordt voor het grootste deel in de eigen fabriek in Roemenië geproduceerd. Een klein deel bestaat uit import uit het verre oosten. Door jarenlange ervaring en het produceren in de eigen fabriek, waar de meubelen met behulp van de beste vakmensen en de nieuwste machines worden vervaardigd, kan Richmond Interiors de beste kwaliteit leveren. Naast de hoge kwaliteit staat de collectie van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Naast een aantal klassiekers werkt Richmond Interiors nauw samen met betrouwbare leveranciers waarmee nieuwe producten worden ontwikkeld. Inspiratie hiervoor doen ze op tijdens de inkooptrips door China, India, Indonesië en Maleisië.

Showroom en beurzen

Bent u benieuwd naar de Richmond collectie of wilt u nieuwe ideeën opdoen? U kunt altijd de showroom in Obdam bezoeken. Hier vindt u de complete collectie in alle mogelijke kleurcombinaties. Bekijk hier de openingstijden.

De nieuwste producten showt Richmond Interiors in het buitenland jaarlijks op diverse beurzen: Maison et Objet in Parijs (de meest toonaangevende beurs van Europa), Frankrijk, IMM Cologne, Duitsland, Meubelbeurs Brussel, België.

Contact

Butter 6

1713 GM Obdam

Nederland

t: +31-226-451 635

e: info@richmondinteriors.nl

of stuur ons een bericht

Aanmelden nieuwsbrief

We houden u graag regelmatig op de hoogte van onze nieuwe artikelen en collecties.

Volg ons op Social Media

 

Deel deze pagina via social media

 
 

Volg ons op social media

Facebook
Google+

Deel deze pagina via social media

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook