Vanaf heden tot eind juli is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

De unieke luxe van travertin
haal natuurlijke schoonheid in huis

Bij Richmond Interiors combineren we onze liefde voor luxe, stijl en comfort met unieke geselecteerde materialen zoals travertin om stijlvolle interieurs te creëren die zich onderscheiden.

Travertin: een natuurlijk en tijdloos materiaal dat jouw interieur een unieke uitstraling kan geven

Bij Richmond Interiors hebben we een passie voor het creëren van luxueuze, stijlvolle en comfortabele interieurs. Dit doen we door het selecteren van de meest unieke en bijzondere materialen voor onze collecties. Een van deze bijzondere materialen is travertin, een natuurlijk en tijdloos materiaal dat jouw interieur een unieke uitstraling kan geven.

Kalksteen

Travertin is een soort kalksteen dat al duizenden jaren wordt gebruikt in architectuur en design. De warme, aardse kleuren en unieke texturen maken het een favoriet onder interieurontwerpers. Het kan gevonden worden in verschillende tinten, van ivoor en beige tot goud en roestbruin, en heeft een natuurlijk, organisch patroon dat geen enkel ander materiaal kan nabootsen.

Bij Richmond Interiors begrijpen we de schoonheid en waarde van dit prachtige natuurlijke materiaal. Daarom hebben we een aantal stukken in onze collectie die speciaal zijn ontworpen om het beste van travertin te laten zien.

Eettafels: Een travertin eettafel kan een dramatisch en luxueus middelpunt van jouw eetkamer zijn. Met zijn warme kleuren en unieke patroon kan het elke maaltijd een speciaal gevoel geven.

Bijzettafels: Kleine accentstukken zoals bijzettafels kunnen een subtiele touch van travertin toevoegen aan jouw interieur. Ze zijn perfect om naast een bank te zetten of in een leeshoek voor dat extra vleugje luxe.

Lampen: Onze travertin lampen zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtige kunstwerken. De natuurlijke kleuren en patronen van het travertin zijn perfect om een warme en gezellige sfeer in jouw huis te creëren.

De oorsprong van ons Travertin

Maar het verhaal van onze producten gaat veel verder dan alleen het materiaal. Onze leverancier heeft een ambachtelijke fabriek in Jodhpur, India, die beschikt over een eigen mijnencomplex van meer dan 10.000 vierkante meter in verschillende delen van Rajasthan. Het is niet zomaar een fabriek; het is de enige in Jodhpur met meer dan 100 vakkundige werknemers die afkomstig zijn uit verschillende delen van India.

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteitscontrole hoog in het vaandel. De fabriek in Jodhpur doet allerlei soorten testen op al onze marmerproducten en verpakkingen. Marmeren producten krijgen geavanceerde behandelingen. Slimme constructies geven ze een strak uiterlijk en het waterdichte epoxy-oppervlak behoudt hun natuurlijke schoonheid. Onze toewijding aan een schone uitstraling en de beste verpakking zorgen ervoor dat onze producten onberispelijk bij jou aankomen.

Hoewel travertin een vrij duurzaam materiaal is, is het belangrijk om goed voor het materiaal te zorgen om de levensduur te verlengen. Vermijd het gebruik van zure reinigingsmiddelen, omdat deze het travertin kunnen beschadigen. Gebruik in plaats daarvan milde zeep en water voor het reinigen. Zorg er ook voor dat je eventuele gemorste vloeistoffen snel opruimt om vlekken te voorkomen.

Travertin is een bijzonder materiaal dat een unieke touch kan toevoegen aan jouw interieur. Met Richmond Interiors kun je vertrouwen op de combinatie van hoogwaardige materialen travertin, ambachtelijk vakmanschap en geavanceerde technologieën. Al deze elementen dragen bij aan onze missie om je de meest unieke en luxe interieurstukken te bieden.

Wil je de complete collectie van Richmond ontdekken? Bezoek dan ons Experience Center in Obdam! Als merk opereren wij via dealers die je ook van alle noodzakelijke product- en prijsinformatie kunnen voorzien. Vergeet ook niet onze verkooppunten te bekijken voor een dealer dichtbij.

Gerelateerde producten

No data was found
×