Vanaf heden tot eind juli is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Succesvolle beursdagen vol met nieuwe trends
op Maison & Objet

Richmond Interiors heeft weer een aantal succesvolle beursdagen op Maison & Objet in Parijs achter de rug. In de drukbezochte stand was er veel aandacht voor de verrassend elegante meubelcollecties en bijpassende glamoureuze accessoires, die perfect aansloten bij het beursthema ‘New Luxury’. Binnen de nieuwste collecties zijn er een aantal terugkomende trends die wij graag met jou delen.

Woontrends op de beurs

Patronen, printjes en meer

Deze trend is er de afgelopen jaren al langzaam in geslopen, maar sinds dit jaar is het een trend waar je echt niet meer omheen kan. Zo ook op de magnifieke stand van Richmond Interiors in Parijs. Denk hierbij aan toffe bijzettafels met een zwart-wit patroon, kussens met panterprintjes, lampenkappen met een print in plaats van een effen kleur, dressoirs in een kek patroon en nog veel meer. De zwart-witte collectie is onze nieuwste Bliss collectie. Deze prachtige collectie is gemaakt van kamelenbot in combinatie met zwarte epoxy en is door de drukke patronen enorm trendy!

Duurzaamheid

Duurzaam produceren is HOT! Hierin kan Richmond Interiors natuurlijk niet achterblijven. Naast de verschillende verantwoorde keuzes die achter de schermen gemaakt worden, heeft Richmond Interiors een nieuwe stof die gemaakt is van gerecyclede petflessen. De Himalaya Furry stof is er in 2 kleuren en is op verschillende stoelen, fauteuils en sofa’s verkrijgbaar. Sand Furry en White Furry creëren warmte door het zachte gevoel dat ze uitstralen. Een van de nieuwste aanwinsten van Richmond, de Charmaine fauteuil, is ook in White Furry beschikbaar. De combinatie van de strakke vormen van de stoel met de zachte stof zorgt voor een unieke uitstraling.

Lampen en lichtjes

Daar waar vroeger aan het einde van de inrichting eens nagedacht werd over de verlichting, is de lamp nu letterlijk de spotlight geworden. Verlichting is belangrijker dan ooit. De lamp is het middelpunt en wordt soms zelfs gezien als een waar kunstvoorwerp. Maar ook de kleinere lampjes zoals de tafellampen Lela zijn prachtige items die het middelpunt van de aandacht verdienen.

Veel trends, veel nieuwe collecties, de Maison & Objet beurs in Parijs was weer een ouderwets succesvol! Ook de Richmond Bar was weer een prachtige eyecatcher waar niemand omheen kon. Kortom, de stijlvolle stand maakte de Maison & Objet beurs tot een groot succes.

Virtueel bezoeken

Was jij niet in de gelegenheid om ons op de beurs te bezoeken, maar ben je wel benieuwd? Hopelijk kunnen we je dan inspireren met onderstaande impressie-video. Of wandel op je gemak door onze stand met de virtuele 3D tour. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom om onze complete collectie live te komen bekijken in onze showroom aan de Butter 17 in Obdam! Of houdt ons Blogazine in de gaten, voor regelmatige updates.

 

Gerelateerde producten

Maar liefst 300m2 gevuld met onze nieuwe collectie. Nieuwsgierig naar wat we zoal getoond hebben op de beurs? Bekijk dan al onze nieuwe producten.

No data was found
×