Vanaf heden tot eind augustus is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Exclusieve Showroom Sale
bij Richmond Interiors

U bent van harte welkom bij de exclusieve Showroom Sale van Richmond Interiors! Ter gelegenheid van onze verhuizing naar een nieuw pand, bieden wij een unieke kans voor particulieren om direct uit onze showroom te kopen. Profiteer van kortingen van 50 tot 75% op onze meubels en interieuraccessoires

Reserveer nu dus snel uw ticket

Unieke Verkoopdagen

De sale vindt plaats op 31 mei, 1 juni en 2 juni, van 10:00 tot 17:00 uur. Dit is de perfecte kans om bijzondere items uit onze collectie aan te schaffen!

Toegang

Elk gratis toegangsticket biedt toegang voor twee personen, ideaal om samen met een vriend of familielid te komen shoppen. Reserveer hieronder direct je tijdslot om verzekerd te zijn van toegang. Tickets worden bij de deur gescand. Zorg dat je jouw ticket gereed hebt op je telefoon of uitgeprint bij de ingang.

Betalingsinformatie

Alle aankopen moeten direct worden betaald en meegenomen. Zorg ervoor dat je zelf vervoer regelt om je nieuwe items mee naar huis te nemen!

Spelregels

Let op: de verkoop is op basis van ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Artikelen kunnen niet worden gereserveerd of geretourneerd, en er is geen garantie op deze items. Controleer de artikelen goed op eventuele beschadigingen voordat je afrekent. Het demonteren van hanglampen in de showroom is de eigen verantwoordelijkheid van de koper.

Locatie

Onze showroom is gelegen op Butter 17, 1713GM in Obdam.

Mis deze unieke kans niet om Richmond Interiors producten te bemachtigen tegen super prijzen. Boek nu direct je gratis toegangsticket. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze showroom!

×