Evenementen
jij komt toch ook

Als dealer kan je het hele jaar zonder afspraak terecht in ons Experience Center. Bezoek je ons liever op een beurs? Dat kan natuurlijk ook! We zijn regelmatig te vinden op de verschillende internationale meubelbeurzen. Of kom langs tijdens één van de gezellige huisshows die we met enige regelmaat organiseren en waar we onze nieuwste collecties in een ontspannen atmosfeer graag onder de aandacht brengen. Hieronder vind je een overzicht van de actuele evenementen. Houd deze pagina dus goed in de gaten en volg ons ook op één van onze social media kanalen, dan ben je altijd als een van de eersten op de hoogte

decorex london banner
Richmond Interiors op Decorex London
08 - 
11 okt 2023
Don't miss out: Richmond Interiors dompelt je dit najaar onder in de ultieme mix van natuurlijke materialen met een glamoureuze touch.
meubelbeurs brussel
Richmond Interiors op Meubelbeurs Brussel
05 - 
08 nov 2023
Ook dit najaar is Richmond weer met een verbluffende stand aanwezig op de bruisende meubelbeurs in Brussel!
logo home and contract warschau
Richmond Interiors op Home & Contract Warsaw
07 - 
10 nov 2023
Richmond Interiors verwelkomt je dit najaar graag in Warschau, waar we je in een op en top aangeklede beursstand graag onderdompelen in de ultieme mix van natuurlijke materialen met een glamoureuze touch.
logo maison et objet
Richmond Interiors op Maison & Objet
18 - 
24 jan 2024
We kunnen nu al niet wachten om je in Parijs tijdens deze inmiddels klassieker op de beurzenagenda, onze adembenemende collectie nieuwe, stijlvolle meubels te presenteren.