Vanaf heden tot eind augustus is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Projectinrichting
Sfeervol en onderscheidend

Is jouw kantoor, restaurant of hotel toe aan een nieuw interieur? Dankzij meer dan 65 jaar internationale ervaring is projectinrichting onze kracht!

Stop dreaming start creating

Richmond Interiors realiseert samen met haar partners sfeervolle interieurs die onderscheidend zijn en bijdragen aan de ultieme beleving van jouw bedrijf. Wij geven advies over meubilair, verlichting en decoratie voor het inrichten van jouw project. Perfect afgestemd op de doelgroep en huisstijl. Meer dan 80% van onze collectie hebben wij in voorraad, hierdoor kunnen we snel leveren.

Richmond Interiors biedt een uitgebreide collectie meubels, verlichting en woonaccessoires in diverse stijlen, die stuk voor stuk klasse, comfort en sfeer uitstralen. Ben je op zoek naar iets exclusiefs en kan je dit niet vinden in onze bestaande collecties? Door eigen productie kunnen we ook voorzien in op maat gemaakt meubilair voor bijvoorbeeld horeca inrichting. Ontwerp je eigen banken of stoelen, in de door jou gewenste materialen en kleuren of pas items uit onze collectie aan naar wens. Wij geven met ons project- en horeca meubilair de perfecte invulling voor het verwezenlijken van jouw droominterieur, de mogelijkheden zijn legio!

Neem voor een vrijblijvend advies voor je projectinrichting gerust contact met ons op.

‘The All Out’ Amsterdam

Na het project met The Upside Down heeft Richmond ook de nieuwste locatie ingericht: The All Out. Voor dit bijzondere project hebben we samengewerkt om een onvergetelijke sfeer te creëren door middel van zorgvuldig geselecteerde decoratieve items, comfortabele barstoelen en stijlvolle bartafels. Ons doel was om een ambiance te creëren die bijdraagt aan de geniale en memorabele avonden die The All Out te bieden heeft.

Interieur Ontwerp:  Karin Langeveld (Trapped In Suburbia)

-AD-0025 - Deco object Cheetah (Black/white)

AD-0025 Cheetah

S4476 Imani Pink Velvet
S4476 Barstoel Imani Pink Velvet
richmond interiors

7221 Bartafel Can Roca square

‘Project Obdam’
Noord-Holland

Deze prachtige ruimte is volledig ingericht met customized  zitmeubelen van Richmond Interiors. Stoelen en banken in iedere gewenste stof zijn perfect voor iedere projectinrichting.

De customized items versterken het unieke karakter. Door het grote aanbod aan stoffen in verschillende kleuren en structuren, is er voor een ieder iets wils.

Interieur Ontwerp:  MV Interieurdesign
Fotografie: Sophie Klaver

‘The upside down’ Amsterdam

Het grootste interactieve instagram museum van Europa, waar jij de regels maakt. Het is net alsof een museum, een pretpark, een nachtclub, een paar perfecte achtergronden en wat magische paddenstoelen in een gigantische blender zijn gegooid om de ultieme Instagram-waardige Nederlandse ervaring te creëren.

Voor het café hebben wij de ‘pretty in pink’ stoelen, barkrukken, sofa’s, poefs, salon- en bartafels geleverd.

Interieur Ontwerp:  Karin Langeveld (Trapped In Suburbia)
Fotografie: Maurice Tiggeler (Blue Jam)

Herberg Spanbroek
Noord-Holland

Deze voormalige meubelmakerij is volledig verbouwd tot een stijlvolle, luxe groepsaccommodatie voor groepen tot 40 personen. Door de combinatie van een klassiek en industrieel interieur heeft iedere ruimte een eigen luxe sfeer. Voor de eetzaal hebben wij eetstoelen, (eet)banken, (bar)tafels, barkrukken en fauteuils geleverd.

Website: herbergspanbroek.nl

Dry & Raw by Drakoulis
Athene

Dit restaurant in Griekenland combineert passie met expertise en kwaliteit. Drakoulis garandeert een ware ‘meat experience’. Een klassieke, maar ook stoere uitstraling. Voor dit restaurant hebben wij horeca meubilair geleverd.

Interieur Ontwerp: Patrick Helou
Fotografie: George Fakaris
Website: Drakoulis.gr

voorbeelden
overige projecten​

Ben je op zoek naar frisse ideeën voor de inrichting van je nieuwe restaurant of lounge-ruimte? We geven je hieronder graag een indruk van projecten die we inmiddels gerealiseerd hebben. Wellicht staat er iets tussen wat je aanspreekt, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

×