Join the
Richmond Experience

Dompel jezelf onder in een wereld van Richmond Interiors producten in ons Experience Center. Meer dan alleen een showroom. Het is een plek waar we je willen inspireren en helpen bij het vinden van de perfecte meubels en accessoires. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en je vragen te beantwoorden, of je nu op zoek bent naar een complete inrichting of slechts enkele aanpassingen wilt maken.

Bij binnenkomst ontvangen we je graag met een heerlijk kopje koffie, waarna je in onze sfeervolle en inspirerende showroom kunt rondstruinen. Hier vind je de grootste collectie Richmond Interiors items op display, in diverse stijlen zoals hotelchic, modern, en luxueus.

Dus kom gerust eens langs bij het Richmond Interiors Experience Center, waar iedereen van harte welkom is. Of je nu een Richmond dealer, of stylist bent, of gewoon even inspiratie wilt op doen, wij staan voor je klaar om je te inspireren en te helpen bij het creëren van je droominterieur.

Meet the
Richmond team!

Ons enthousiaste Experience Center team bestaat uit een deskundige club medewerkers. Ze tonen je met veel plezier onze nieuwste meubelcollecties en hippe woonaccessoires en vertellen je graag alles over de laatste woontrends. Heb je een vraag? Stel hem gerust aan één van onze adviseurs, want met hun kennis en ervaring kunnen ze je vast en zeker een passend antwoord geven.

Richmond Interiors is een meubel groothandel en verkoopt derhalve alleen aan erkende dealers. Ook als consument ben je van harte welkom om onze collecties te bekijken in ons Experience Center. Voor de verkoop van onze artikelen verwijzen wij je echter graag naar één van onze dealers bij jou in de regio.

Donna Seuren

Experience Center

Nederlands     Engels

Karen Boszhard

Experience Center

Nederlands     Engels

Paulien van den Bosch

Experience Center

Nederlands     Engels

Is ‘Luxury for everyone’ ook jouw droom en wil je samen met ons dat luxe interieur ook voor iedereen bereikbaar maken? Meld je dan snel aan voor een dealerschap.

×