Vanaf heden tot eind augustus is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Augmented Reality
Bekijk meer dan 200 artikelen in je eigen interieur

Misschien heb je het kleine 3D kubus icoontje al gezien bij een aantal van onze producten en je afgevraagd wat het betekent? Dit is een superhandige tool om deze meubels heel makkelijk met je Smartphone of Tablet in 3D in je eigen interieur bekijken. Hoe grandioos is dat?!

Augmented Reality

We hebben inmiddels al meer dan 200 artikelen (stoelen, banken, kasten en tafels) gedigitaliseerd zodat je direct een heel groot deel van onze nieuwe collectie van alle kanten kan bekijken. Het geeft een heel realistisch beeld van het meubel je eigen interieur, alsof je er zelf omheen loopt! En het mooie is dat deze functionaliteit gewoon op de website beschikbaar is en je er niet een aparte app voor op je smartphone of tablet hoeft te installeren.

Het werkt heel eenvoudig. Open onze website op je smartphone of tablet en open een artikel waarbij het 3D kubus icoontje wordt getoond. Er verschijnt dan een knop bij de artikelafbeelding waarmee je overschakelt naar de 3D / Augmented Reality modus. Probeer het ook en deel je ervaring met #richmondinteriors op social media. We zijn heel nieuwsgierig hoe het er bij jullie uit ziet!

Gerelateerde producten

Meer dan 200 artikelen zijn nu al direct in uw interieur te belijken met Augmented Reality.

No data was found
×