Bezoek virtueel onze stand
op Maison & Objet

Richmond Interiors heeft weer een aantal succesvolle beursdagen op Maison&Objet in Parijs achter de rug, waar we veel enthousiaste bezoekers mochten verwelkomen. In de drukbezochte stand was er veel aandacht voor de verrassend elegante meubelcollecties en bijpassende glamoureuze accessoires, die perfect aansloten bij het beursthema ‘New luxury’.  U kunt onze stand nu ook virtueel in 3D bezoeken!

Virtueel bezoeken

Misschien was u niet in de gelegenheid ons op deze beurs te bezoeken, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze nieuwste aanwinsten? Hopelijk kunnen we u dan inspireren met onderstaande impressie-video. Of wandel op uw gemak door onze stand met de virtuele 3D tour. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om onze complete collectie live te komen bekijken in onze showroom aan de Butter 17 in Obdam! Of houdt ons Blogazine in de gaten, dat wij regelmatig updaten met het laatste nieuws.

Gerelateerde producten

Maar liefst 300m2 gevuld met onze nieuwe collectie. Nieuwsgierig naar wat we zoal getoond hebben op de beurs? Bekijk dan als onze nieuwe producten.

S5132 FR WHITE CHENILLE - Bank Donatella white chenille fire retardant (FR-Bergen 900 white chenille)

S5132 FR WHITE CHENILLE

Bank Donatella white chenille fire retardant (FR-Bergen 900 white chenille)
7713 - Eettafel Macaron 130Ø (Black rustic)

7713

Eettafel Macaron 130Ø (Black rustic)
×