Vanaf heden tot eind juli is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Bezoek virtueel onze stand
op Maison & Objet

Richmond Interiors heeft weer een aantal succesvolle beursdagen op Maison&Objet in Parijs achter de rug, waar we veel enthousiaste bezoekers mochten verwelkomen. In de drukbezochte stand was er veel aandacht voor de verrassend elegante meubelcollecties en bijpassende glamoureuze accessoires, die perfect aansloten bij het beursthema ‘New luxury’.  U kunt onze stand nu ook virtueel in 3D bezoeken!

Virtueel bezoeken

Misschien was u niet in de gelegenheid ons op deze beurs te bezoeken, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze nieuwste aanwinsten? Hopelijk kunnen we u dan inspireren met onderstaande impressie-video. Of wandel op uw gemak door onze stand met de virtuele 3D tour. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om onze complete collectie live te komen bekijken in onze showroom aan de Butter 17 in Obdam! Of houdt ons Blogazine in de gaten, dat wij regelmatig updaten met het laatste nieuws.

Gerelateerde producten

Maar liefst 300m2 gevuld met onze nieuwe collectie. Nieuwsgierig naar wat we zoal getoond hebben op de beurs? Bekijk dan als onze nieuwe producten.

No data was found
×