Vanaf heden tot eind juli is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Bruisende beursdagen
in Brussel

Richmond Interiors is nog volop aan het nagenieten van de meubelbeurs in Brussel. De prachtig aangeklede en exclusieve stand van Richmond Interiors sloot naadloos aan op het algemene beurs thema ‘Bubble up your Business’. Een aantal nieuwe collecties sprongen er dan ook echt tussen uit. Daar vertellen we je graag meer over!

Richmond bubbles up your business

De veelbesproken Rostelli collectie

Een echte blikvanger, dat is de Rostelli collectie. Door het unieke uiterlijk met de ruitjespatronen van verschillende ingelegde marmersoorten en mangohout waren deze items het gespreksonderwerp van de Richmond Interiors stand. Combineer deze items, of plaats een van de items apart als aandachtstrekker in je eigen interieur.

Thyme fusion

Naast de prachtige collecties, was de nieuwe Fusion stof ook ‘hot topic’ op de Richmond Interiors stand in Brussel. Een van de nieuwste stoffen in de stoffencollectie ’23 van Richmond Interiors, is de Fusion stof. Fusion is een prachtige en zware kwaliteit stof met een zachte en elegante uitstraling. Het design kan subtiel als interieurbasis gestyled worden, maar verleent zich ook perfect als accentstof. Met name de nieuwste uitvoering van de populaire Darby stoel in de stof Thyme Fusion was een daverend succes in Brussel. De combinatie van de mooie groene tint met de zwarte details van de stoel, maakte de Darby in Thyme fusion een van de bestverkochte artikelen op de beurs.

Creëer structuur met Tulum

Praktisch, veelzijdig en designvol. Dat is de nieuwe Tulum collectie! De bladen van de salontafels, bijzettafels en wandtafel zijn gedecoreerd met goudkleurig geborstelde reliëfpatronen. Deze gefreesde lijntekeningen maken de collectie ontzettend trendy. De ijzeren poten zijn daarnaast afgewerkt met zwart poeder coating voor een luchtige look. Echte design tafels waarmee je karakter en identiteit aan ruimtes toevoegt.

Kortom, in het perspectief van de huidige tijd, was de meubelbeurs Brussel voor Richmond Interiors meer dan geslaagd. Richmond Interiors kijkt met een meer dan tevreden en dankbaar gevoel terug op de beurs. Dit biedt heel veel perspectieven voor de komende Maison & Objet beurs in Parijs in januari. Wij kijken er alvast naar uit om onze nieuwste collecties met jullie te delen in Parijs!

Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom om onze complete collectie te komen bekijken in ons Experience Center aan de Butter 17 in Obdam. Of houdt ons Blogazine in de gaten, voor regelmatige updates.

Gerelateerde producten

Nieuwsgierig naar wat we zoal getoond hebben op de beurs? Bekijk dan al onze nieuwe producten.

No data was found
×