Vanaf heden tot eind juli is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

De magie van Augmented Reality:
probeer Richmond Interiors meubels thuis!

De technologische ontwikkelingen van vandaag maakt ons leven steeds gemakkelijker, en een van de innovaties in de meubelwereld is Augmented Reality (AR). Richmond Interiors zet ook een grote stap in deze wereld met het introduceren van AR-items. Lees verder om meer te weten te komen over deze enerverende ontwikkeling.

Bekijk virtuele objecten alsof ze in de echte wereld aanwezig zijn

De aankoop van meubels kan soms een uitdaging zijn. Hoe weet je of een bank of tafel goed in je interieur past? Met de AR-functie van Richmond Interiors is dit probleem verleden tijd. Door 9 verschillende items (die in de nabije toekomst zullen toenemen) op onze Instagram, kun je de meubels eerst virtueel in je huis plaatsen voordat je een definitieve beslissing neemt. Ben je niet actief op Instagram? Niet getreurd, we hebben ook een uitgebreide collectie AR-items op onze website. Je kunt hier zelfs op filteren voor jouw favoriete meubelstuk!

Wat is AR?

Augmented Reality is een technologie die digitale beelden of informatie over onze fysieke wereld heen plaatst, vaak via een smartphone, tablet of speciale AR-bril. In eenvoudige termen betekent dit dat je met AR virtuele objecten kunt “zien” alsof ze in de echte wereld aanwezig zijn.

Richmond Interiors en Augmented Reality

Wanneer je je huis opnieuw wilt inrichten of een frisse wind door je interieur wilt laten waaien, kan de keuze voor nieuwe meubels soms overweldigend zijn. Past die nieuwe bank wel bij het kleed? Zal dat bijzettafeltje niet teveel ruimte innemen in de woonkamer? Gelukkig hebben we nu de technologie van Augmented Reality (AR) om ons te helpen. Stel je voor je kijkt naar de collectie van Richmond Interiors. In plaats van je enkel af te vragen hoe die elegante bank of dat modieuze bijzettafeltje in jouw woonkamer zou staan, kun je dit nu echt ervaren. Dankzij de AR-technologie van Richmond Interiors is het mogelijk om onze stukken virtueel in jouw eigen huis te plaatsen. Hierdoor krijg je, voordat je tot aankoop overgaat, een helder inzicht in of een meubel of accessoire aansluit bij jouw huidige inrichting, hoe het samengaat met de andere items in de ruimte en of het wel echt de perfecte pasvorm en stijl heeft voor jouw interieur.

Hoe werkt het?

We bieden op twee verschillende platforms onze AR-items aan, de website en onze Instagram. Let op: de items werken alleen op mobiele telefoons en/of tablets.

Website
Klik op producten→Augmented Reality. Hier vind je al onze items die beschikbaar zijn in Augmented Reality. Deze zijn ook te herkennen aan onderstaand logo.

Instagram
Op onze Instagram vind je ook Augmented Reality items. Deze kun je aanklikken en daarbij zie je ook een kleine instructievideo over hoe het filter werkt en het eruit ziet. Probeer het zelf ook!

Kom naar ons Experience Center!

Wil je toch liever onze producten in het echt bekijken? Kom naar ons Experience Center in Obdam. Hier kun je onze collectie in het echt ervaren, jezelf laten inspireren, en onze medewerkers staan klaar om je te helpen met je keuzes. Als merk opereren wij via dealers die je ook van alle noodzakelijke product- en prijsinformatie kunnen voorzien. Vergeet ook niet onze verkooppunten te bekijken voor een dealer dichtbij.

Gerelateerde producten

No data was found
×