Vanaf heden tot eind juli is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Maison & Objet januari 2023 was opnieuw
een daverend succes

De Maison & Objet, de meubelbeurs in Parijs, was opnieuw een groot succes. Dit jaar waren er volgens geruchten zelfs meer dan 65.000 bezoekers per dag! Dit was dan ook te merken op de drukbezochte Richmond stand. Er zijn veel enthousiaste bezoekers verwelkomd en voorzien van drankjes en hapjes aan de populaire Richmond bar.

Enthousiast over nieuwste collecties

Richmond ontving veel enthousiaste reacties vanuit klanten en bezoekers die zeer te spreken waren over de nieuwste collecties. Ovale eettafels, banken uitgevoerd in de nieuwste stoffen en salontafels van liquid metal waren echte eyecatchers. De prachtige aangeklede stand trok veel bekijks en dat was dan ook terug te zien in de ordercijfers.

Nagenieten en terugkijken

Kon je er niet bij zijn, of wil je nog eens nagenieten van de mooie beursstand? Bekijk dan onderstaande sfeervideo. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom om onze complete collectie te komen bekijken in ons Experience Center aan de Butter 17 in Obdam!

 

Gerelateerde producten

Maar liefst 300m2 gevuld met onze nieuwste collecties. Nieuwsgierig naar wat we zoal getoond hebben op de beurs? Bekijk dan al onze nieuwe producten.

No data was found
×