Vanaf heden tot eind juli is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Succesvolle Summer Launch Home Show

bij Richmond Interiors' Experience center

Bij Richmond Interiors zijn we altijd enthousiast om onze passie voor interieurdesign te delen met onze gewaardeerde klanten. Onlangs organiseerden we de Summer Launch Home Show in ons vernieuwde Experience Center, en we kunnen met trots zeggen dat het evenement een groot succes was.

Het succes van de Summer Launch Home Show bij Richmond Interiors' Experience center.

Bij Richmond Interiors zijn we altijd enthousiast om onze passie voor interieurdesign te delen met onze gewaardeerde klanten. Onlangs hadden we het genoegen om de Summer Launch Home Show te organiseren in ons vernieuwde Experience Center, en we kunnen met trots zeggen dat het evenement een groot succes was. Met de levendige sfeer was de Summer Launch Home Show een succesvolle ervaring voor alle aanwezigen.

Hoogtepunt

De transformatie van ons Experience Center met een compleet vernieuwde inrichting was een hoogtepunt op zich. De klanten en interieurliefhebbers werden verwelkomd in een omgeving waar zij onze nieuwste collecties en trends uit eerste hand konden ervaren. Elk hoekje van de showroom was zorgvuldig ingericht om onze nieuwste collecties en trends tot leven te brengen. Wat de Summer Launch Home Show echt bijzonder maakte, was de inspirerende sfeer die in het hele Experience Center hing. Bezoekers werden omringd door de nieuwe designs.

Passie delen

Naast het delen van onze passie voor interieurdesign, was de Summer Launch Home Show ook een gelegenheid om samen te komen. Klanten, architecten en interieurliefhebbers konden netwerken en ideeën uitwisselen. Het was een feestelijke gelegenheid waarin de liefde voor design en de esthetiek werden gedeeld. We willen onze gewaardeerde klanten en alle betrokkenen bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan het succes van dit onvergetelijke evenement.

Inspireren

Bij Richmond Interiors blijven we streven naar innovatie, inspiratie en het bieden van de beste interieurervaringen. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verrassen en te inspireren met onze toekomstige evenementen en collecties. Wil je nu meer ontdekken? Neem dan alvast een kijkje op onze website en ontdek al onze nieuwste items. Laat je inspireren!

Van harte welkom

Benieuwd naar de complete collectie van Richmond? Breng gerust een bezoek aan ons Experience Center in Obdam! We zijn het merk zelf en werken via dealers. Zij kunnen je voorzien van alle product- en prijsinformatie. Kijk ook op onze verkooppuntenpagina voor een dealer bij jou in de buurt.

Gerelateerde producten

No data was found
×