Succesvolle Summer Launch Home Show

bij Richmond Interiors' Experience center

Bij Richmond Interiors zijn we altijd enthousiast om onze passie voor interieurdesign te delen met onze gewaardeerde klanten. Onlangs organiseerden we de Summer Launch Home Show in ons vernieuwde Experience Center, en we kunnen met trots zeggen dat het evenement een groot succes was.

Het succes van de Summer Launch Home Show bij Richmond Interiors' Experience center.

Bij Richmond Interiors zijn we altijd enthousiast om onze passie voor interieurdesign te delen met onze gewaardeerde klanten. Onlangs hadden we het genoegen om de Summer Launch Home Show te organiseren in ons vernieuwde Experience Center, en we kunnen met trots zeggen dat het evenement een groot succes was. Met de levendige sfeer was de Summer Launch Home Show een succesvolle ervaring voor alle aanwezigen.

Hoogtepunt

De transformatie van ons Experience Center met een compleet vernieuwde inrichting was een hoogtepunt op zich. De klanten en interieurliefhebbers werden verwelkomd in een omgeving waar zij onze nieuwste collecties en trends uit eerste hand konden ervaren. Elk hoekje van de showroom was zorgvuldig ingericht om onze nieuwste collecties en trends tot leven te brengen. Wat de Summer Launch Home Show echt bijzonder maakte, was de inspirerende sfeer die in het hele Experience Center hing. Bezoekers werden omringd door de nieuwe designs.

Passie delen

Naast het delen van onze passie voor interieurdesign, was de Summer Launch Home Show ook een gelegenheid om samen te komen. Klanten, architecten en interieurliefhebbers konden netwerken en ideeën uitwisselen. Het was een feestelijke gelegenheid waarin de liefde voor design en de esthetiek werden gedeeld. We willen onze gewaardeerde klanten en alle betrokkenen bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan het succes van dit onvergetelijke evenement.

Inspireren

Bij Richmond Interiors blijven we streven naar innovatie, inspiratie en het bieden van de beste interieurervaringen. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verrassen en te inspireren met onze toekomstige evenementen en collecties. Wil je nu meer ontdekken? Neem dan alvast een kijkje op onze website en ontdek al onze nieuwste items. Laat je inspireren!

Van harte welkom

Benieuwd naar de complete collectie van Richmond? Breng gerust een bezoek aan ons Experience Center in Obdam! We zijn het merk zelf en werken via dealers. Zij kunnen je voorzien van alle product- en prijsinformatie. Kijk ook op onze verkooppuntenpagina voor een dealer bij jou in de buurt.

Gerelateerde producten

-WA-0008 - Wall art May

-WA-0008

Wall art May
7932 - Salontafel Douglas ()

7932

Salontafel Douglas ()
-CP-0036 - Taartplateau Jessly (White)

-CP-0036

Taartplateau Jessly (White)
7651 - Wandtafel Bloomstone

7651

Wandtafel Bloomstone
-KA-0153 - Kandelaar Amaya groot (Gold)

-KA-0153

Kandelaar Amaya groot (Gold)
S5134 NATURAL RENEGADE - Bank Beauchamp natural renegade (Renegade Natural 01)

S5134 NATURAL RENEGADE

Bank Beauchamp natural renegade (Renegade Natural 01)
7668 - La Cantera eettafel ovaal 240

7668

La Cantera eettafel ovaal 240
7587 - Salontafel Collada incl. glasplaat (Brushed Gold)

7587

Salontafel Collada incl. glasplaat (Brushed Gold)