Inspiratie

Op zoek naar die ene eyecatcher of toe aan een complete make-over van je interieur? Inspiratie is soms dichterbij dan je denkt! Neem eens een kijkje bij onderstaande sfeerbeelden, wellicht kom je hierdoor op een paar leuke ideeën!

a real page-turner

good lookin'
lookbook

Bekijk hier ons nieuwe lookbook boordevol inspiratie, dat we met veel zorg en aandacht voor jou hebben samengesteld. Ruim 200 pagina’s gevuld met stijlvolle sfeerfoto’s van onze nieuwste meubels en accessoires. Blader online en ga op zoek naar je eigen favorieten om je interieur een boost te geven!

signature look

don't be modest
show us your favourites

Op Instagram geven we je graag een inkijkje achter de schermen en delen we bijvoorbeeld kiekjes die we maken tijdens een fotoshoot. Je vindt hier dan ook geregeld een sneak preview, gewoon omdat we niet kunnen wachten je die ene geweldige nieuwe fauteuil te laten zien! En dan in spanning afwachten of jij net zo enthousiast bent als wij! Maar hopelijk verras en inspireer je ons en alle andere Richmond fans ook met mooie plaatjes van jouw favoriete Richmond item dat een bijzonder plekje in je interieur heeft gekregen. Deel je ook je interieurfoto’s met #richmondinteriors?

zoek op website