Inspiratie

Op zoek naar die ene eyecatcher of toe aan een complete make-over van je interieur? Inspiratie is soms dichterbij dan je denkt! Neem eens een kijkje bij onderstaande sfeerbeelden, wellicht kom je hierdoor op een paar leuke ideeën!

be inspired

enjoy to be different
create your own

Simpel, over smaak valt niet te twisten! En dat is maar goed ook, als het er overal hetzelfde uit zou zien zou het ook maar saai zijn! Je kan werkelijk overal inspiratie uithalen; kijk om je heen als je onderweg bent naar je werk, laat je verrassen door de laatste mode in het magazine bij de kapper en laat je omarmen door de warme inrichting van je favoriete eetcafé. Wij voegen daar graag nog wat inspiratie aan toe met onderstaande beelden.

signature look

don't be modest
show us your favourites

Op Instagram geven we je graag een inkijkje achter de schermen en delen we bijvoorbeeld kiekjes die we maken tijdens een fotoshoot. Je vindt hier dan ook geregeld een sneak preview, gewoon omdat we niet kunnen wachten je die ene geweldige nieuwe fauteuil te laten zien! En dan in spanning afwachten of jij net zo enthousiast bent als wij! Maar hopelijk verras en inspireer je ons en alle andere Richmond fans ook met mooie plaatjes van jouw favoriete Richmond item dat een bijzonder plekje in je interieur heeft gekregen.

zoek op website