Klik de PLAY button

dare to be different...

escape the ordinary

showroom

belangrijke
mededeling

Vanwege de huidige coronamaatregelen is een bezoek aan onze showroom enkel mogelijk op afspraak. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

showroom

je bent van
harte welkom

Onze showroom is weer geopend!
We hanteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM . Tot gauw!

Team Richmond

No rules

escape the ordinary
Richmond Interiors

Je huis weerspiegelt je persoonlijkheid. Dat betekent dat Richmond Interiors stijlvolle meubels en woonaccessoires creëert, die net zo uniek zijn als jij. Elke collectie garandeert een moderne uitstraling met een chique touch. We mogen dan wel een puur Nederlands interieurlabel zijn, inspiratie wordt zowel uit oost als west gehaald, van Shanghai tot aan New York! We streven naar de perfecte balans tussen de nieuwste interieurtrends, stijl, comfort, kwaliteit en prijs. Hier gaat dan ook ruim 40 jaar ervaring en feeling voor de ontwikkelingen in de markt aan vooraf. En met gebleken succes, want inmiddels in vele landen verkrijgbaar, maar gelukkig ook dicht bij (jouw) huis! Lees meer…
zoek direct naar een richmond interiors dealer in de buurt!

deel je richmond interiors moment​

let's get social
@richmondinteriors

Voor de sneak previews, inspiratie en leuke acties volg je ons uiteraard ook op facebook en Instagram. En natuurlijk deel je dan ook gelijk je eigen Richmond Favorite in je interieur en tag je ons met #richmondinteriors. Let’s get the rumours started!

Look, feel, smell and touch

over 1500 m2 inspiration
classy and fabulous

Nieuwsgierig naar onze complete collectie? Kom dan vooral langs bij onze showroom in Obdam en dwaal langs de vele stijlvol ingerichte sfeerkamers. Laat je inspireren en ervaar wat weelde met je doet! Van wandkast tot windlicht, van lazy loungebanken tot lampen. Neem alvast een sneak peak in deze digitale tour.

je kijkt je ogen uit

complete collection
onze nieuwe catalogus is uit

Met enige trots presenteren we je hierbij onze nieuwe catalogus. Nog niet eerder hadden we zoveel collecties boordevol nieuwe sprankelende meubels en accessoires! Met z’n bruin faux marmer blad en gouden onderstel haal je met een Conrad tafel echt een showpiece in huis. Ook de meubels uit de collectie Bloomingville met slangenleer-look zullen veel lof oogsten! Houd je meer van een stoere stijl met een chique touch? Dan zal de Hunter collectie je vast aanspreken. En dit is nog maar een tipje van de sluier, blader nu gelijk lekker digitaal door de catalogus. Veel kijkplezier!

We staan voor je klaar!

Je bent op afspraak weer van harte welkom in onze showroom!  Met deze wizard kan je zelf direct een afspraak inplannen. Je hebt dan maximaal 1 uur de tijd om onze showroom te bezoeken. We willen je daarom wel vriendelijk verzoeken om op tijd aanwezig te zijn. Tot gauw!

zoek op website