Vanaf heden tot eind augustus is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Liquid metal
de nieuwste trend salon- en bijzettafels!

Onze nieuwste collectie salon- en bijzettafels met de zogeheten liquid metal coating is naast excentriek ook enorm gebruiksvriendelijk. De aangebrachte metaalcoating op de houten bladen creëert een robuust karakter. Deze unieke tafels zijn dankzij de strakke afwerking ook nog eens zeer tijdloos en geven jouw interieur een extra boost

Liquid metal coating

De metaalcoating creëert een mooie structuur die de tafels tot echte sfeermakers omdopen. Tijdens Maison & Objet in Parijs afgelopen januari waren veel bezoekers dan ook onder de indruk van deze nieuwe soort bijzettafels. Door de handgemaakte coating met structuur, wordt iedere tafel gezien als een uniek stukje kunst.

Het unieke karakter van de tafels komt tot stand tijdens een bijzonder productieproces. De basis van deze nieuwste collectie salon- en bijzettafels bestaat uit houten bladen gecombineerd met een metalenframe en/of poten. Op de houten tafelbladen wordt allereerst een vloeibare metaalcoating aangebracht. Nadat dit volledig gedroogd is, wordt er een brandbare stof overheen gesprayd. Deze stof wordt vervolgens in brand gestoken en zo krijgt de onderliggende metaalcoating structuur.  Na een goed drogings- en uithardingsproces worden de bladen nog een laatste keer opgeschuurd. Hiermee krijgen de tafels een iets fijnere uitstraling. Desondanks blijven de tafels robuust en excentriek.

Liquid metal in jouw interieur

Ben jij op zoek naar nieuwe tafels met een uniek karakter? Dan zijn de tafels met liquid metal coating perfect voor jou! Deze tafels zijn sfeervol en tijdloos, en passen daarmee in ieder interieur. Van industrieel tot aan modern, van landelijk tot aan eclectisch. De nieuwste collectie salontafels van Richmond Interiors heeft voor ieder wat wils!

De robuuste afwerking gecombineerd met de zwarte metalen onderstellen en poten passen in iedere interieurstijl. Kies voor de warme gouden kleur, of creëer meer rust met de zwarte tafels. De liquid metal collectie is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ben jij op zoek naar een wandtafel, salontafel set of losse bijzettafels? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in ons Experience Center in Obdam. Of neem een kijkje bij onze verkooppunten op de website en vind een dealer bij jou in de buurt. Wij zijn het merk en verkopen via ons dealernetwerk.

Zo lang mogelijk genieten van liquid metal

Om zo lang mogelijk te genieten van jouw liquid metal tafels, raden we je aan om de tafels enkel en alleen met een lichtvochtige doek af te nemen. Wij raden het gebruik van schoonmaakmiddelen sterk af.

Verliefd geworden op de liquid metal tafels? Neem eens een kijkje in onze volledige collectie. Laat je inspireren en combineer de tafels met andere materialen voor een nog sfeervoller interieur. Je bent uiteraard ook van harte welkom om de items in het echt te komen bewonderen in onze Experience Center.

 

Gerelateerde producten

We hebben zowel wandtafels, salontafels als bijzettafels met een liquid metal afwerking

No data was found
×