Vanaf heden tot eind augustus is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

De magie van Augmented Reality: probeer Richmond Interiors meubels thuis!

Setting Ironville Richmond Interiors

De technologische ontwikkelingen van vandaag maakt ons leven steeds gemakkelijker, en een van de innovaties in de meubelwereld is Augmented Reality (AR). Richmond Interiors zet ook een grote stap in deze wereld met het introduceren van AR-items. Lees verder om meer te weten te komen over deze enerverende ontwikkeling.

De unieke luxe van travertin

s5143 white chenille+7671+ka 0097+ka 0098+91009+setting 2

Bij Richmond Interiors combineren we onze liefde voor luxe, stijl en comfort met unieke geselecteerde materialen zoals travertin om stijlvolle interieurs te creëren die zich onderscheiden.

Summer Launch!

7668+s4583 cream fusion+wl 0104+wl 0105+s4561 khaki velvet+setting 4

Met de verfijnde elegantie van travertin en lichte kleuren jouw interieur transformeren. Richmond Interiors is altijd in beweging en volgt de nieuwste woontrends op de voet. Hoog in het lijstje van de woontrends van 2023 staan de organische vormen en lichte tinten. Wij brengen deze nieuwste trend deze zomer dan ook naar graag jouw woonkamer!

Liquid metal, de nieuwste trend salon- en bijzettafels!

Liquid metal

Onze nieuwste collectie salon- en bijzettafels met de zogeheten liquid metal coating is naast excentriek ook enorm gebruiksvriendelijk. De aangebrachte metaalcoating op de houten bladen creëert een robuust karakter. Deze unieke tafels passen perfect in ieder interieur!

Richmond Interiors x Moët & Chandon Canal House

Moët & Chandon Canal House

In april heeft Richmond Interiors de prachtige pop-up champagnebar van Moët & Chandon mogen voorzien van meubels en accessoires. De pop-up champagnebar is 11 dagen open geweest en trok veel bekijks met onverwachte acts. Naast de verrassende acts, maakten de Richmond Interiors items de luxueuze uitstraling van de champagnebar compleet. Benieuwd hoe Richmond Interiors de pop-up champagnebar hotel chique en stijlvol maakte? Lees verder en laat je inspireren!

White Bouclé, dit zachte trendmateriaal wil jij in je interieur!

S4534 White Bouclé

De elegantie van de white bouclé stof werd in de jaren ’50 al gezien door Coco Chanel. En nu ziet ook de interieurwereld hoe deze stof voor een luxueuze uitstraling kan zorgen. Deze tijdloze en zachte stof is een echte eyecatcher in je interieur. Dit wil je!

×