Vanaf heden tot eind juli is onze showroom gesloten i.v.m. onze verhuizing.
Hou onze socials in de gaten voor updates. Graag verwelkomen wij u snel in onze nieuwe showroom!

Maison & Objet januari 2023 was opnieuw een daverend succes

Richmond beursstand M&O

Wat een luxe, mooie en daverend succesvolle beurs was de Maison & Objet afgelopen januari in Parijs. Dat er meer dan 65.000 bezoekers per dag waren, was ook goed te merken op de drukbezochte Richmond stand. Klanten en bezoekers reageerden enthousiast op de nieuwste collecties.

Bruisende beursdagen in Brussel

beursstand Brussel

Richmond Interiors is nog volop aan het nagenieten van de meubelbeurs in Brussel. De prachtig aangeklede en exclusieve stand van Richmond Interiors sloot naadloos aan op het algemene beurs thema ‘Bubble up your Business’. Een aantal nieuwe collecties sprongen er dan ook echt tussen uit. Daar vertellen we je graag meer over!

Succesvolle beursdagen vol met nieuwe trends op Maison & Objet

Beursstand Richmond Interiors Maison & Objet 2022

Richmond Interiors heeft weer een aantal succesvolle beursdagen op Maison & Objet in Parijs achter de rug. In de drukbezochte stand was er veel aandacht voor de verrassend elegante meubelcollecties en bijpassende glamoureuze accessoires, die perfect aansloten bij het beursthema ‘New Luxury’. Binnen de nieuwste collecties zijn er een aantal terugkomende trends die wij graag met jou delen.

Bezoek virtueel onze stand op Maison & Objet

Richmond Interiors @ maison & objet

Richmond Interiors heeft weer een aantal succesvolle beursdagen op Maison&Objet in Parijs achter de rug, waar we veel enthousiaste bezoekers mochten verwelkomen. In de drukbezochte stand was er veel aandacht voor de verrassend elegante meubelcollecties en bijpassende glamoureuze accessoires, die perfect aansloten bij het beursthema ‘New luxury’.

×